De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Franse Zuurkoolschotel

70 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Franse Zuurkoolschotel

Bereidingswijze

Doe de zuurkool in een pan en voeg het bier, de laurier en de gekneusde jeneverbessen toe. Doe de dekstel op de pan en laat de zuurkool op laag vuur in circa 60 minuten gaar worden. Voeg 20 minuten voor het einde het spek, de casselerrib en de rookworst toe. Schil en kook of stoom intussen de aardappelen gaar. Serveer de zuurkool met het vlees en de aardappelen.

Dit recept komt uit de aflevering over Parijs van het programma The Taste of Life Travel.

In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creĆ«ert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken. 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.