De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Capresepizza met aardbeien en balsamicosiroop

Een bijzondere, zomerse pizza met aardbeien en balsamicosiroop. Zeker het proberen waard!

Direct naar recept
Capresepizza met aardbeien en balsamicosiroop

Bereidingswijze

Verwarm je oven voor op 225°C.

Rol het deeg uit en rol het nog dunner met een deegroller. Leg het deeg op een met bakpapier beklede bakplaat. Scheur de mozzarella in stukjes en verdeel over het pizzadeeg. Besprenkel met 1,5 eetlepel olijfolie en een klein snufje zout. Bak de bodem volgens de verpakking, in ongeveer 20-25 minuten goudbruin en knapperig.

Doe de balsamico azijn met de suiker in een pannetje en zet op laag vuur. Breng aan de kook en laat inkoken tot een stroperige substantie.

Was de aardbeien en ontdoe van de kroontjes. Snij in grove stukken (kleintjes gehalveerd, grotere in vier stukken) en breng op smaak met zwarte peper. Haal de basilicumblaadjes van de takjes en meng met de resterende olijfolie door de aardbeien. Haal de pizzabodem uit de oven en verdeel hierover de rucola, aardbeien en top met de balsamicosiroop.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.