Overslaan en naar de inhoud gaan
Registreer in 1 minuut

De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24Kitchen homepage
  • Recepten
  • Populair
  • Thema's
    • 1. Airfryer-recepten
    • 2. Makkelijke recepten
    • 3. Lasagne-recepten
    • 4. Spitskool-recepten
    • 5. Traybake-recepten
    • 6. Kip-recepten
24K op TV

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in
  1. Home
  2. Populair
  3. Vegetarisch voor gevorderden
oostenrijk banner receptbeeld van © Jannes Drop
oostenrijk banner receptbeeld van © Jannes Drop
De Smaken van Oostenrijk

Vegetarisch voor gevorderden

Boeken
Vegetarisch voor gevorderden

Pietro Leeman is chefkok en eigenaar van het eerste vegetarische restaurant in Europa met een Michelinster. Hij schreef een prachtig kookboek, In Verde, waarin je kunt zien hoe een kok van dit kaliber kunstwerken weet te maken van ingrediënten uit de natuur.

De gerechten zijn heel kleurrijk en prachtig gepresenteerd: de borden zijn bijna grafisch opgemaakt. Fijn om naar te kijken en inspiratie uit te halen voor je eigen gerechten. Pietro Leeman geeft zijn kunstwerkjes prachtige namen, zoals ‘broeder zon’ of ‘de titanische kant van het goede’. De chef zegt hierover: “De namen van mijn gerechten hebben altijd te maken met deugdzaamheid, iets wat in het dagelijks leven eenvoudiger te bereiken is dan het misschien lijkt.”. En dat geldt wellicht ook voor het maken van zijn gerechten. En de smaak? Moeilijk te zeggen vanaf een foto, maar het feit dat Leeman een Michelinster heeft verdiend is in elk geval een goede aanbeveling.

Het boek bevat behalve recepten ook prachtige natuurfoto’s en verhalen uit de keuken. Ben jij gek op vegetarisch koken en wil je graag gerechten van topniveau voorschotelen? Ben je benieuwd hoe een Michelin-chef te werk gaat? Dan is dit boek echt iets voor jou!

Bestel direct

Vegetarisch voor gevorderden

Ook interessant

  • Hand-pulled noodlesoep met kip

    Met deze hand-pulled noodles zet je een heerlijke soep op tafel die aanvoelt als een grote kom comfort. De paddenstoelenbouillon en de knoflookolie zorgen voor een soep vol karakter. 

    voorbereidingstijd 40 min
    wachttijd 60 min
    average score: 5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    • Een recept van Jet van Nieuwkerk
      Jet van Nieuwkerk
    • Een recept van Eveline Wu
      Eveline Wu

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

    Aangeboden door:
    Quooker
  • Flespompoensoep met kokosmelk

    Deze smaakvolle flespompoensoep met kokosmelk en huisgemaakte bouillon is te lekker om over te slaan.

    voorbereidingstijd 15 min
    wachttijd 60 min
    average score: 4,7

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Mikko Kuiper
    Mikko Kuipers

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  • Erwtensoep met rillette en gepocheerde eieren

    Op zoek naar een lekker voorgerecht voor het kerstdiner? Deze erwtensoep en rillette met gepocheerde eitjes en kappertjes is een echte aanrader!

    voorbereidingstijd 45 min
    wachttijd 300 min
    average score: 5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Hans van Wolde
    Miniatuurvoorbeeld

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  1. The Happy Pear: de tweeling die koos voor een plantaardig dieet
  2. De Brabander Bakt: hét boek voor iedere thuisbakker
  3. Dit boek wil je hebben: Miljuschka's Street Food Vietnam
  4. Download gratis ons nieuwste e-book vol inspiratie voor Pasen
  5. Hét kookboek over koken voor kinderen: Zoete Spruiten
  6. Het nieuwste boek van Danny Jansen: Wokking Lekker!
  7. Het boek voor elk gezin: Super Food Family Classics
  8. FEEST! Het hele jaar door feestelijke gerechten
  9. Patisserie van Hidde de Brabander: hét boek voor de (thuis)banketbakker
  10. Zomerse boeken speciaal voor food lovers
  11. De Arabische Keuken volgens Mounir
  12. Nieuw kookboek van Estée: Vlees noch Vis
  13. Pascale Naessens’ Mijn Pure Keuken gebundeld in een kookboek
  14. Hebban Awards 2015: de beste kookboeken
  15. Puur eten dat je gelukkig maakt 2
  16. Jamie Olivers recepten voor een gezonder en gelukkiger leven
  17. Nu verkrijgbaar: het boek Zoals Alleen Oma Dat Kan van Danny Jansen
  18. Danny's Azië genomineerd als Kookboek van het jaar
  19. Miljuschka’s Food Trucks: het eerste boek van Miljuschka
  20. Eten wat de natuur schaft

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.
Logo 24Kitchen
  • YouTube (externe link)
  • Tiktok (externe link)
  • Facebook (externe link)
  • Instagram (externe link)
  • Recepten
  • Thema's
  • Populair
  • Contact
  • TV Gids
  • TV Aanbieders

Nu & straks op TV

  1. 13:50 - 14:20
    Adam and Poh's Malaysia in Australia
    (Nu op tv)
  2. 14:20 - 14:55
    Adam and Poh's Malaysia in Australia
    (Nu op tv)
  3. 14:55 - 15:25
    Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers
    (Nu op tv)
  4. 15:25 - 16:00
    Bak met Miljuschka
    (Nu op tv)
  5. 16:00 - 16:35
    Mary Berry: Cook and Share
    (Nu op tv)
  6. 16:35 - 17:00
    Dagelijkse Kost
    (Nu op tv)
  7. 17:00 - 17:25
    De Brigade
    (Nu op tv)
  8. 17:25 - 17:30
    Wokking Lekker
    (Nu op tv)
  9. 17:30 - 17:55
    Mary's Kitchen Crush
    (Nu op tv)
  10. 17:55 - 18:25
    Eveline's Asian Streetfood
    (Nu op tv)
  11. 18:25 - 19:00
    Jamie's Quick & Easy Food
    (Nu op tv)
  12. 19:00 - 20:00
    Jamie's Super Food
    (Nu op tv)
  13. 20:00 - 21:00
    Jamie & Jimmy's Food Fight Club
    (Nu op tv)
  14. 21:00 - 22:05
    Save with Jamie
    (Nu op tv)
  15. 22:05 - 22:35
    The Street with Dan Hong: Hong Kong
    (Nu op tv)
  16. 22:35 - 23:10
    The Street with Dan Hong: Hong Kong
    (Nu op tv)
  17. 23:10 - 23:35
    De Brigade
    (Nu op tv)
  18. 23:35 - 00:05
    Eveline's Asian Streetfood
    (Nu op tv)
  19. 00:05 - 00:35
    Mary's Kitchen Crush
    (Nu op tv)
  20. 00:35 - 01:30
    Jamie's Super Food
    (Nu op tv)
  21. 01:30 - 02:25
    Jamie & Jimmy's Food Fight Club
    (Nu op tv)
  22. 02:25 - 03:15
    Save with Jamie
    (Nu op tv)
  23. 03:15 - 03:40
    The Street with Dan Hong: Hong Kong
    (Nu op tv)
  24. 03:40 - 04:10
    The Street with Dan Hong: Hong Kong
    (Nu op tv)
  25. 04:10 - 04:35
    Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers
    (Nu op tv)
  26. 04:35 - 05:00
    Bak met Miljuschka
    (Nu op tv)
  27. 05:00 - 05:30
    Mary Berry: Cook and Share
    (Nu op tv)
  28. 05:30 - 05:40
    Wat Eten We Vandaag?
    (Nu op tv)
  29. 05:40 - 06:00
    De Brigade
    (Nu op tv)
  30. 06:00 - 06:30
    Mary Berry: Cook and Share
    (Nu op tv)
  31. 06:30 - 07:05
    Jamie's Quick & Easy Food
    (Nu op tv)
  32. 07:05 - 07:20
    Wat Eten We Vandaag?
    (Nu op tv)
  33. 07:20 - 07:40
    Dagelijkse Kost
    (Nu op tv)
  34. 07:40 - 07:59
    De Brigade
    (Nu op tv)
  35. 07:59 - 08:05
    Wokking Lekker
    (Nu op tv)
  36. 17:55 - 18:20
    Eveline's Asian Streetfood
    (Nu op tv)
  37. 18:20 - 19:00
    Jamie's Quick & Easy Food
    (Nu op tv)
  38. 19:00 - 19:30
    Macao Gourmet
    (Nu op tv)
  39. 19:30 - 20:00
    Macao Gourmet
    (Nu op tv)
  40. 20:00 - 21:00
    Michel Roux's French Country Cooking 2
    (Nu op tv)
  41. 21:00 - 22:00
    Gordon Ramsay: Uncharted 2
    (Nu op tv)
  42. 22:00 - 23:00
    Ainsley's Fantastic Flavours 2
    (Nu op tv)
  43. 23:00 - 23:25
    De Brigade
    (Nu op tv)
  44. 23:25 - 23:55
    Eveline's Asian Streetfood
    (Nu op tv)
  45. 23:55 - 00:20
    Mary's Kitchen Crush
    (Nu op tv)
Naar de TV-gids
  • Privacybeleid
  • VK en EU privacyrechten
  • Cookiebeleid
  • Gebruiksvoorwaarden
C