De JOYN tomaat wordt van bloem tot tomaat verzorgd, zodat jij optimaal geniet van de natuurlijke smaak. De temperatuur wordt tot in de detail geregeld en aan water en voeding ontbreekt het de JOYN tomaat niets. Alsof dat niet genoeg is, wordt de JOYN tomaat gepland in steenwol, gemaakt van vruchtbaar vulkanisch gesteente. De ideale bodem.

Tijd en aandacht, dat krijgt zo'n JOYN tomaat. Elke dag wordt ervoor gezorgd dat de JOYN tomaat in de meest optimale omstandigheden kan groeien. Als dan uiteindelijk de ideale vorm en kleur rood is bereikt, dan zijn de tomaten volgroeid. Dit wordt dagelijks gecontroleerd door de oogsters. Zij lopen met een kleurkaart door de kassen om te garanderen dat de tomaten de ideale kleur rood en dus de ultieme smaak hebben.

Vervolgens worden de tomaten naar de verpakkingshal vervoerd, waar ze nogmaals gecontroleerd worden op kleur, smaak en of ze geen scheurtjes vertonen. Het resultaat mag er zijn: een tomaat met een volle smaak, een stevige structuur en heerlijke balans van zoet en zuur. Deze trostomaat haalt het beste naar boven in je recepten, of het nou een Italiaanse bruschetta, Spaanse gazpacho of Griekse gemista is.

JOYN maakt je gerecht af

Als je voor kwaliteit gaat, ga je voor JOYN tomaten. Wat je ook maakt, een JOYN trostomaat maakt je gerecht af. En waarom zou je het resultaat niet delen met je vrienden en familie? Zet een lekker tomatengerecht op tafel: sfeer, gezelligheid én lekker eten gegarandeerd. Voorheen waren de tomaten alleen te koop bij de groentespeciaalzaak, maar ze liggen nu ook bij de Albert Heijn. Hoe handig? De wereldsmaak van de JOYN tomaat is langzaam maar zeker de wereld aan het veroveren, en wij zijn al verknocht.