Pizzasnijder scooter

Dit cadeau is perfect voor alle pizzaliefhebbers onder ons. Met deze pizzasnijder in de vorm van een scooter wordt pizza eten echt een feestje! Zo race je letterlijk door je pizza heen. Je koopt dit prachtige cadeau voor slechts €4,99 bij de Xenos.

Miniatuurvoorbeeld

Appeltaart bakpakket

Is appeltaart jouw favoriete lekkernij voor bij de koffie of thee? Dan zit je goed met dit appeltaart bakpakket met pannetje van de Xenos. Voor maar €4,99 maak je zelf een heerlijke appeltaart, geserveerd in een kleine keramieken pannetje.

Miniatuurvoorbeeld

Flesopener in de vorm van een palmboom

Verlang je terug naar de zomer? Met deze goudkleurige metalen flesopener in de vorm van een palmboom steel jij de show op elk feestje. Deze exotische flesopener mag gezien worden en kost slechts 4,00 bij de HEMA.

Miniatuurvoorbeeld

Make & bake stroopwafel koekjes

Van echte stroopwafelkenners tot thuisbakkers; met deze kit van de HEMA kan iedereen zelf stroopwafels maken. Dit cadeau kost 4,50 en bevat alles wat je nodig hebt om deze koekjes te maken. Je hoeft zelf alleen nog maar boter en één ei toe te voegen.

Miniatuurvoorbeeld

Receptenboek met print

Raak je recepten nooit meer kwijt met dit fantastische receptenboekje van de HEMA. Het boekje heeft een flexibele kaft waar een octopus op staat en bestaat uit zes delen. Zo kan je op een makkelijke en overzichtelijke manier al je recepten terugvinden voor slechts 4,00.

Miniatuurvoorbeeld

Koelkast blik

Bewaar je boterhammen in stijl met dit blauwe blik dat eruitziet als een Amerikaanse koelkast. Met dit item van de Xenos neem je gegarandeerd de coolste lunchbox mee naar school of het werk. Leuk om als cadeau te geven of natuurlijk om zelf te vragen.

Miniatuurvoorbeeld