Het simpelste boek duurde het langst

Jamie Oliver was die ochtend te gast in de ochtendshow van Gerard Ekdom, waarin de Rotterdamse kapsalon werd geïntroduceerd. Ook vertelde hij over zijn nieuwste boek 5 Ingrediënten: Snel & Simpel Koken: "Ondanks dat het mijn simpelste boek is, ik was er het langst mee bezig!"

Terwijl Jamie Oliver nietsvermoedend na het bezoek aan Radio2 naar buiten stapte, wachtte Estée hem op met een typisch Londense taxi. Hierin begeleidde ze Jamie van de radiostudio in Hilversum naar zijn nieuwste restaurant: Jamie’s Italian Den Haag.

Twee bijzondere gasten

Omdat Jamie groot fan is van The Great British Bake-Off, stapte tijdens de rit Janny van der Heijden in. Het jurylid uit de Nederlandse versie, Heel Holland Bakt. Tot Jamie’s grote verrassing stapte later ook Armin van Buuren in, één van de muzikale helden van Jamie.

In de auto met Jamie komen uiteenlopende onderwerpen aan bod; van zijn nieuwste programma Jamie’s Quick & Easy Food (elke zondag vanaf 17:00 bij 24Kitchen) tot culinaire dilemma’s als 'zoet of zuur'? Maar ook zijn favoriete muziek, bloopers tijdens zijn opnames en nog veel meer wordt besproken in het interview met 24Kitchen-favoriet Jamie Oliver.

Heb je A Quick & Easy Car Interview with Jamie Oliver gemist? Bekijk dan hieronder de uitzending terug!