Dit artikel is eerder verschenen op AD Koken & Eten. Meer culinair nieuws? Kijk dan hier.

De Pindakaaswinkel is een Amsterdams bedrijf dat zich bezighoudt met enkel het maken en verkopen van pindakaas. Het assortiment bestaat uit de meest uiteenlopende smaken. Naast ‘gewone’ pindakaas zijn ook appeltaartpindakaas en pindakaas met een knoflook en gebakken ui-smaak populair.

De afgelopen jaren groeide het concern gestaag. Na vestigingen in onder meer Amsterdam, Haarlem, Utrecht en Antwerpen zet de Pindakaaswinkel nu ook voet aan de grond in Arnhem. Tot grote tevredenheid van marketingmanager Chiel Spruitenburg. 

,,We zeggen altijd stoer dat je ons van Groningen tot Maastricht kunt vinden, maar het oosten van Nederland ontbrak nog op ons lijstje. Hoewel het openen van een winkel steeds niet van de grond kwam, hadden we al een tijdje de ambitie om ons in Arnhem te vestigen. Dat is nu gelukt.”

Pop-upwinkel

De Pindakaaswinkel betrekt een pand aan de Koningstraat. In eerste instantie als pop-upwinkel tot eind dit jaar. Mocht het concept ook in Arnhem aanslaan, dan zal de winkel zich er definitief vestigen.