In 2014 opende de eerste indoor foodmarket van Nederland haar deuren in Amsterdam-West met de toepasselijke naam: de Foodhallen. Dit bleek het startschot te zijn van een half decennium aan iconische gin-tonics slurpen. Maar ook: burgers, Vietnamese springrolls, Spaanse ham en nog veel meer lekkernijen afkomstig van de 21 eetstandjes. 

Verjaardagsmarathon

Ballonnen, confetti, champagne! Op 3 t/m 5 oktober vieren ze het vijfjarige bestaan van de Foodhallen tijdens de verjaardagsmarathon. Geen streng deurbeleid of vriendjespolitiek: iedereen is uitgenodigd. Alleen even aanmelden via de online gastenlijst. Wat kunnen we verwachten? Een weekend vol optredens, spellen, karaoke en (eigen gebrouwen) bier. Heel veel bier. Alsof dat nog niet genoeg was deelt de Foodhallen een jaar gratis eten uit aan één gelukkige winnaar. 

Hoe kan ik kans maken?
Aanwezig zijn op het verjaardagsfeestje door je aan te melden via bovenstaande link. Iedereen die op de gastenlijst staat én aanwezig is tijdens deze 5 year anniversary party maakt kans op de hoofdprijs. Wie zien we daar?