Overslaan en naar de inhoud gaan
Registreer in 1 minuut

De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24Kitchen homepage
  • Recepten
  • Populair
  • Thema's
    • 1. Airfryer-recepten
    • 2. Makkelijke recepten
    • 3. Lasagne-recepten
    • 4. Spitskool-recepten
    • 5. Traybake-recepten
    • 6. Kip-recepten
24K op TV

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in
  1. Home
  2. Populair
  3. Een vrolijke voorjaarseditie van het digitale magazine
oostenrijk banner receptbeeld van © Jannes Drop
oostenrijk banner receptbeeld van © Jannes Drop
De Smaken van Oostenrijk

Een vrolijke voorjaarseditie van het digitale magazine

Nieuws
Een vrolijke voorjaarseditie van het digitale magazine

De nieuwe editie van het digitale magazine van 24Kitchen is uit! Dit keer staat het volledig in het teken van de lente. Het magazine is volledig interactief en staat barstensvol reizen, recepten, interviews en meer.

In het lentenummer gaan we op reis naar San Sebastián en geeft Rudolph je advies bij het koken van gerechten uit deze Baskische stad. Verder leer je hoe je perfecte patat kunt bakken, krijg je tips hoe je van restjes lekkere gerechten kunt maken, kun je zelf de zon in huis halen met Spaanse klassiekers, neem je een kijkje in de Betuwe, presenteren we bijzondere seizoensproducten, leuke uitstapjes en tips, deelt Angélique Schmeinck haar indrukwekkende Paasmenu en nog veel meer…

Benieuwd geworden? Klik hier om het magazine te bekijken. 

Wil je het magazine op je iPad bekijken? Dan kan je hier de speciale Magazine app downloaden.

Een vrolijke voorjaarseditie van het digitale magazine

Ook interessant

  • Zoete-aardappelsoep
    Gezond, makkelijk en snel! Dit basisrecept voor zoete-aardappelsoep is superlekker en onwijs eenvoudig. Snel maken, dus!
    voorbereidingstijd 25 min
    average score: 5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Rudolph van Veen
    rudolph portret

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  • Stroganoff-soep
    De populaire saus nu als soep!
    voorbereidingstijd 35 min
    average score: 5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  • Ravioli-soep
    Ravioli-soep is makkelijk om te maken en ook supersnel klaar. 
    voorbereidingstijd 25 min
    average score: 5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  1. 3 onmisbare culinaire steden in Oostenrijk
  2. Culinaire hotspots in Salzburg die je niet mag missen
  3. Hier moet je eten in Graz
  4. 24Kitchen-chefs stelen de show in nieuwe &C-special
  5. Een snufje te veel: waarom we nog steeds te zout eten
  6. Kan Hugo schapenhoeden als een local?
  7. Hugo proeft de Wild Atlantic Way
  8. Hugo ontdekt de Ierse dans
  9. Zo eet je traditionele Ierse bloedworst met een Corkonische twist
  10. Zo leef je authentiek in Dingle
  11. Zo leef je als een echte Dubliner
  12. Verrassing! Douwe Bob en MEAU te zien in special De Brigade
  13. &C x 24Kitchen - tips and tricks
  14. Is kwark gezonder dan yoghurt?
  15. Wat is het verschil tussen döner, kebab en shoarma?
  16. 10 x onweerstaanbare recepten met zeevruchten
  17. Bij deze pop-up haal je een gratis ijsje
  18. Met deze tips is jouw gebakken rijst net zo lekker als uit de toko
  19. Dit zijn de 8 lekkerste gerechten met ananas
  20. Fred van Leer deelt zijn guilty pleasure in Rotterdam

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.
Logo 24Kitchen
  • YouTube (externe link)
  • Tiktok (externe link)
  • Facebook (externe link)
  • Instagram (externe link)
  • Recepten
  • Thema's
  • Populair
  • Contact
  • TV Gids
  • TV Aanbieders

Nu & straks op TV

  1. 00:00 - 01:00
    Jamie & Jimmy's Food Fight Club
    (Nu op tv)
  2. 01:00 - 02:00
    Save with Jamie
    (Nu op tv)
  3. 02:00 - 02:35
    Mary Berry Makes It Easy
    (Nu op tv)
  4. 02:35 - 02:50
    Dagelijkse Kost
    (Nu op tv)
  5. 02:50 - 03:05
    De Brigade
    (Nu op tv)
  6. 03:05 - 03:35
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
  7. 03:35 - 03:55
    Eveline's Asian Streetfood
    (Nu op tv)
  8. 03:55 - 04:25
    Jamie's Quick & Easy Food
    (Nu op tv)
  9. 04:25 - 04:45
    Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers
    (Nu op tv)
  10. 04:45 - 05:15
    Bak met Miljuschka
    (Nu op tv)
  11. 05:15 - 05:35
    Late Nite Eats
    (Nu op tv)
  12. 05:35 - 05:55
    De Brigade
    (Nu op tv)
  13. 05:55 - 06:00
    Wokking Lekker
    (Nu op tv)
  14. 06:00 - 06:30
    Mary Berry Makes It Easy
    (Nu op tv)
  15. 06:30 - 06:50
    Dagelijkse Kost
    (Nu op tv)
  16. 06:50 - 07:05
    Wat Eten We Vandaag?
    (Nu op tv)
  17. 07:05 - 07:10
    Wokking Lekker
    (Nu op tv)
  18. 07:10 - 07:30
    De Brigade
    (Nu op tv)
  19. 07:30 - 08:00
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
  20. 08:00 - 08:30
    Eveline's Asian Streetfood
    (Nu op tv)
  21. 08:30 - 09:00
    Jamie's Quick & Easy Food
    (Nu op tv)
  22. 09:00 - 09:30
    Macao Gourmet
    (Nu op tv)
  23. 09:30 - 10:00
    Macao Gourmet
    (Nu op tv)
  24. 10:00 - 10:55
    Dagelijkse Kost
    (Nu op tv)
  25. 10:55 - 11:25
    Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers
    (Nu op tv)
  26. 11:25 - 11:55
    Bak met Miljuschka
    (Nu op tv)
  27. 11:55 - 12:25
    Mounirs Marokko: Een Smakelijk Avontuur
    (Nu op tv)
  28. 12:25 - 13:00
    Mounirs Marokko: Een Smakelijk Avontuur
    (Nu op tv)
  29. 13:00 - 13:30
    Andy and Ben Eat Australia 3
    (Nu op tv)
  30. 13:30 - 13:55
    Andy and Ben Eat Australia 3
    (Nu op tv)
  31. 13:55 - 14:30
    The Street with Dan Hong: Hong Kong
    (Nu op tv)
  32. 14:30 - 15:00
    The Street with Dan Hong: Hong Kong
    (Nu op tv)
  33. 15:00 - 15:30
    Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers
    (Nu op tv)
  34. 15:30 - 16:05
    Bak met Miljuschka
    (Nu op tv)
  35. 16:05 - 16:50
    Mary Berry: Cook and Share
    (Nu op tv)
  36. 16:50 - 17:05
    Dagelijkse Kost
    (Nu op tv)
  37. 17:05 - 17:30
    De Brigade
    (Nu op tv)
  38. 17:30 - 18:00
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
  39. 18:00 - 18:30
    Eveline's Asian Streetfood
    (Nu op tv)
  40. 18:30 - 19:05
    Jamie's Quick & Easy Food
    (Nu op tv)
  41. 19:05 - 20:05
    The F Word
    (Nu op tv)
  42. 20:05 - 21:30
    Great British Menu
    (Nu op tv)
  43. 21:30 - 22:30
    Come Dine with Me: The Professionals
    (Nu op tv)
  44. 22:30 - 23:30
    Gordon Ramsay: Uncharted 2
    (Nu op tv)
  45. 23:30 - 00:30
    Michel Roux's French Country Cooking 2
    (Nu op tv)
Naar de TV-gids
  • Privacybeleid
  • VK en EU privacyrechten
  • Cookiebeleid
  • Gebruiksvoorwaarden
C