Overslaan en naar de inhoud gaan
Registreer in 1 minuut

De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24Kitchen homepage
  • Recepten
  • Populair
  • Thema's
    • 1. Airfryer-recepten
    • 2. Makkelijke recepten
    • 3. Lasagne-recepten
    • 4. Spitskool-recepten
    • 5. Traybake-recepten
    • 6. Kip-recepten
24K op TV

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in
  1. Home
  2. Populair
  3. Een frisse editie van het digitale magazine
oostenrijk banner receptbeeld van © Jannes Drop
oostenrijk banner receptbeeld van © Jannes Drop
De Smaken van Oostenrijk

Een frisse editie van het digitale magazine

Nieuws
Een frisse editie van het digitale magazine

De nieuwe editie van het digitale magazine van 24Kitchen is uit! Dit keer staat het volledig in het teken van de lente. Het magazine is volledig interactief en staat barstensvol reizen, recepten, interviews en meer.

In het lentenummer gaan we op reis naar Paramibo en geeft Rudolph je advies bij het koken van Surinaamse gerechten. Verder lees je over de eetgewoontes van Robert ten Brink, krijg je tips over het organiseren van een zondagse brunch, deelt Grenzeloos Koken-chef Danny Jansen zijn kennis van klassieke gerechten, krijg je wijnadvies van Corria Houthuizen, presenteren we je de mooiste lente-producten, gadgets en tips, vertelt Angélique Schmeinck over haar favoriete salades en nog veel meer…

Benieuwd geworden? Klik hier om het magazine te bekijken. 

Wil je het magazine op je iPad bekijken? Dan kan je hier de speciale Magazine app downloaden.

Een frisse editie van het digitale magazine

Ook interessant

  • Drie soorten gevulde eieren

    Gevulde eieren zijn het ideale hapje tijdens de borrel of brunch! Hugo deelt het basisrecept en 3 luxe gevulde eieren-variaties. Aan de slag!

    voorbereidingstijd 30 min
    average score: 4,5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Hugo Kennis
    Hugo Kennis de Brigade

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  • Salade met yoghurtdressing

    In Buitengewoon BBQ laat Pitmaster X je zien hoe je deze makkelijke salade maakt.

    voorbereidingstijd 10 min
    average score: 5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Roel Westra
    Roel

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

    Aangeboden door:
    Napoleon
  • Varkenskotelet met aardappel van de BBQ

    In Buitengewoon BBQ legt Pitmaster X je uit hoe je een klassieke varkenskotelet transformeert naar een hoger niveau. 

    voorbereidingstijd 20 min
    wachttijd 90 min
    average score: 5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Roel Westra
    Roel

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

    Aangeboden door:
    Napoleon
  1. 3 onmisbare culinaire steden in Oostenrijk
  2. Culinaire hotspots in Salzburg die je niet mag missen
  3. Hier moet je eten in Graz
  4. 24Kitchen-chefs stelen de show in nieuwe &C-special
  5. Een snufje te veel: waarom we nog steeds te zout eten
  6. Kan Hugo schapenhoeden als een local?
  7. Hugo proeft de Wild Atlantic Way
  8. Hugo ontdekt de Ierse dans
  9. Zo eet je traditionele Ierse bloedworst met een Corkonische twist
  10. Zo leef je authentiek in Dingle
  11. Zo leef je als een echte Dubliner
  12. Verrassing! Douwe Bob en MEAU te zien in special De Brigade
  13. &C x 24Kitchen - tips and tricks
  14. Is kwark gezonder dan yoghurt?
  15. Wat is het verschil tussen döner, kebab en shoarma?
  16. 10 x onweerstaanbare recepten met zeevruchten
  17. Bij deze pop-up haal je een gratis ijsje
  18. Met deze tips is jouw gebakken rijst net zo lekker als uit de toko
  19. Dit zijn de 8 lekkerste gerechten met ananas
  20. Fred van Leer deelt zijn guilty pleasure in Rotterdam

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.
Logo 24Kitchen
  • YouTube (externe link)
  • Tiktok (externe link)
  • Facebook (externe link)
  • Instagram (externe link)
  • Recepten
  • Thema's
  • Populair
  • Contact
  • TV Gids
  • TV Aanbieders

Nu & straks op TV

  1. 14:35 - 15:00
    Loïc: Zot van Koken
    (Nu op tv)
  2. 15:00 - 15:30
    Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers
    (Nu op tv)
  3. 15:30 - 16:05
    Bak met Miljuschka
    (Nu op tv)
  4. 16:05 - 16:30
    Mary Makes It Easy
    (Nu op tv)
  5. 16:30 - 16:55
    Dagelijkse Kost
    (Nu op tv)
  6. 16:55 - 17:00
    Wokking Lekker
    (Nu op tv)
  7. 17:00 - 17:20
    Loïc: Zot van Koken
    (Nu op tv)
  8. 17:20 - 18:00
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
  9. 18:00 - 18:30
    Eveline's Asian Streetfood
    (Nu op tv)
  10. 18:30 - 19:00
    Jamie's Quick & Easy Food
    (Nu op tv)
  11. 19:00 - 20:00
    The F Word
    (Nu op tv)
  12. 20:00 - 21:15
    Great British Menu
    (Nu op tv)
  13. 21:15 - 22:15
    Come Dine with Me: The Professionals
    (Nu op tv)
  14. 22:15 - 22:50
    Gino's Italy: Secrets of the South
    (Nu op tv)
  15. 22:50 - 23:20
    Gino's Italy: Secrets of the South
    (Nu op tv)
  16. 23:20 - 23:50
    Eveline's Asian Streetfood
    (Nu op tv)
  17. 23:50 - 00:30
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
  18. 00:30 - 01:30
    The F Word
    (Nu op tv)
  19. 01:30 - 02:40
    Great British Menu
    (Nu op tv)
  20. 02:40 - 03:25
    Come Dine with Me: The Professionals
    (Nu op tv)
  21. 03:25 - 03:50
    Gino's Italy: Secrets of the South
    (Nu op tv)
  22. 03:50 - 04:15
    Gino's Italy: Secrets of the South
    (Nu op tv)
  23. 04:15 - 04:40
    Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers
    (Nu op tv)
  24. 04:40 - 05:05
    Bak met Miljuschka
    (Nu op tv)
  25. 05:05 - 05:30
    Mary Makes It Easy
    (Nu op tv)
  26. 05:30 - 05:40
    Wat Eten We Vandaag?
    (Nu op tv)
  27. 05:40 - 06:00
    Loïc: Zot van Koken
    (Nu op tv)
  28. 06:00 - 06:25
    Mary Makes It Easy
    (Nu op tv)
  29. 06:25 - 06:55
    Jamie's Quick & Easy Food
    (Nu op tv)
  30. 06:55 - 07:00
    Wokking Lekker
    (Nu op tv)
  31. 07:00 - 07:05
    Wokking Lekker
    (Nu op tv)
  32. 07:05 - 07:25
    Dagelijkse Kost
    (Nu op tv)
  33. 07:25 - 07:45
    Loïc: Zot van Koken
    (Nu op tv)
  34. 17:20 - 17:55
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
  35. 17:55 - 18:25
    Eveline's Asian Streetfood
    (Nu op tv)
  36. 18:25 - 19:00
    Jamie's Quick & Easy Food
    (Nu op tv)
  37. 19:00 - 20:00
    Jeremy Pang's Hong Kong Kitchen
    (Nu op tv)
  38. 20:00 - 21:05
    Gordon's Great Escape
    (Nu op tv)
  39. 21:05 - 22:00
    Gordon Ramsay's Food Stars
    (Nu op tv)
  40. 22:00 - 22:35
    Andy and Ben Eat Australia 2
    (Nu op tv)
  41. 22:35 - 23:10
    Andy and Ben Eat Australia 2
    (Nu op tv)
  42. 23:10 - 23:45
    Eveline's Asian Streetfood
    (Nu op tv)
  43. 23:45 - 00:25
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
Naar de TV-gids
  • Privacybeleid
  • VK en EU privacyrechten
  • Cookiebeleid
  • Gebruiksvoorwaarden
C