Stijn is bekend geworden door Streetlab waar hij samen met zijn jeugdvrienden Tim, Daan en Jasper sociale experimenten uitvoert. Hij neemt Perry mee naar belangrijke plekken uit zijn carrière en naar de podcastopnames. Op dinsdag bestelt Stijn vaak eten met zijn vrienden en regelmatig is dat Thais. Stijn is dol op Thais eten en ook Perry houdt ervan.

De plek waar het allemaal begon

Perry en Stijn ontmoeten elkaar op de plek waar het voor Stijn allemaal is begonnen. Het is de plek waar de eerste experimenten werden opgenomen. Ook Perry heeft herinneringen op dit industrieterrein. Hier is namelijk ook de kookstudio waar hij zijn eerste programma (Wat Eten We Vandaag) heeft gemaakt voor 24Kitchen. 

De ontmoeting

Op de koffie bij de Veerkampjes

Terwijl ze herinneringen ophalen komen ze langs de woonboot van de familie Veerkamp. Perry en Stijn hebben zin in koffie en besluiten om aan te bellen. Ton Veerkamp doet open en ze mogen naar binnen. Hier bespreken ze dat er meerdere carrières in dezelfde straat zijn begonnen.

De Veerkampjes

Het Volkshotel

Perry en Stijn fietsen door het Vondelpark waar ze een korte stop houden. Daarna is het tijd om naar het Volkshotel te gaan waar vroeger de Volkskrant werd gemaakt. Het Volkshotel is ook een belangrijke plek voor Stijn waar hij veel heeft meegemaakt. Ze  hebben hier ooit opnames gehad voor Streetlab 24 uur live waarin de vier vrienden in 24 uur tijd in één stuk door experimentele programma’s maakten. Eenmaal binnen komen de herinneringen gelijk naar boven. Zo vertelt Stijn over de verschillende programma’s, talkshows en spelshows die ze op deze plek hebben opgenomen. 

Het Volkshotel

Café De Blaffende Vis

Voordat het tijd is om naar het favoriete afhaalrestaurant van Stijn te gaan vindt Perry het tijd voor een borrelplank in de Jordaan. Hier heeft hij presentator Kiki Bosman uitgenodigd die een relatie heeft met Tim Senders, één van de jeugdvrienden van Stijn waarmee hij Streetlab maakte. Terwijl ze aan de borrel gaan praten ze over de buurt en de vriendengroep van Stijn. 

Café De Blaffende Vis

Zap Za Thai

Hoewel Stijn minimaal twee keer per maand eet van Zap Za Thai, is hij nog nooit binnen geweest. Ze mogen mee naar de keuken om hun eigen eten te bereiden. Perry maakt pad thai en Stijn maakt zijn favoriete afhaalmaaltijd kung pad peh, garnalen met rode curry en kokosmelk. 

Zap Za Thai

De podcaststudio

Het eten is klaar en het is tijd om naar de podcaststudio te gaan waar jeugdvrienden Jasper en Tobias al wachten. Bij binnenkomst worden er al grappen gemaakt en ook tijdens het eten wordt er gelachen. Het eten is lekker en alles wordt opgegeten. Perry en Stijn nemen afscheid van elkaar omdat het tijd is voor de podcastopnames. Ze hebben een geslaagde dag gehad waarin ze veel herinneren hebben opgehaald en lekker hebben gegeten. 

Podcastopnames