Gemberkoekmannetjes

Kerstkoekjes bakken

De eerste aflevering draait om koekjes. Hierin is Rudolph natuurlijk een expert. Er worden onder andere gemberkoekpoppetjes, die je in kerstboom kan ophangen, gemaakt. Een feestelijk begin dus!

Kastanjesoep

Kerst-to-go

De tweede aflevering staat in het teken van Kerst-to-go. Dit zijn gerechten die je makkelijk kan vervoeren en eventueel ter plekke kan opwarmen. Dus ben jij uitgenodigd bij iemand? Dan is deze Kastanjesoep met salieroom een perfect gerecht om mee te nemen.

Hertenbiefstuk

Lekker wild!

In aflevering drie is er voor een ieder wat wil(d)s! Deze aflevering staat in het teken van wild. Deze heerlijke hertenbiefstuk is een voorbeeld van één van de heerlijke wildgerechten. 

Groente-wellington

I wish you a veggie Christmas!

Tegenwoordig wordt er steeds meer vegetarisch geserveerd tijdens de feestdagen. En dat is Rudolph niet ontgaan. Daarom is er een gehele aflevering gewijd aan vegetarische feestmalen. Deze groente-Wellington is onze favoriet!

Ribeye

Nice to meat you

De vijfde aflevering is een klapper! Deze is voor de liefhebbers van een lekker stukje vlees. Deze heerlijke sweet & spicy ribeye moet je geprobeerd hebben!