Klassieke kerstdesserts

Tijdens de eerste aflevering komen de klassieke kerstdesserts aan bod. Het dessert is stiekem de favoriete gang van het hele diner. Deze yule log is een voorbeeld van een dessert waarmee jij iedereen omver blaast.

 

Yule log

Wat eten we erbij?

Bijgerechten zijn net zo belangrijk als de de hoofd- voor- en nagerechten. Daarom wijdt Rudolph een hele aflevering aan bijgerechten. Deze glühweinpeertjes zijn een perfect voorbeeld van een goed bijgerecht.

Gluhwein-peertjes

Gourmet-pret

De derde aflevering staat helemaal in het teken van gourmetten. Typisch iets voor de feestdagen. Deze aflevering geeft Rudolph jou heerlijke inspiratie om een extra lekkere gourmet-avond te hebben.

Gourmet Rudolph

Say cheese!

Cheese lovers opgelet: heel aflevering 4 staat in het teken van kaas. Speciaal voor degene die zich geen dag zonder kaas kan voorstellen. Deze Franse kaassoesjes is een van de heerlijke gerechten die deze aflevering aan bod komt.

Franse kaassoesjes

Last minute Christmas

Wil jij op het laatste moment nog iets extra's op tafel zetten? Dan is de vijfde aflevering echt iets voor jou. Hierin geeft Rudolphs enorm veel tips hoe jij last minute nog iets op tafel kan zetten.  Deze ingrediënten heb jij meestal al in huis.

zalmrolletjes