Blokker en koffie zijn sinds jaar en dag met elkaar verbonden. Zo verkoopt het bedrijf sinds haar start apparaten om koffie mee te zetten. Door de coronacrisis zijn mensen thuis meer koffie gaan drinken. Het was daarom een logische stap om eigen koffiecups te ontwikkelen. Dit sluit aan op de strategie om huismerkproducten toegankelijker te maken voor een grotere doelgroep.

Prijs en kwaliteit

Blokker zal vanaf deze maand starten met de verkoop van aluminium cups in vier verschillende melanges. De smaken werden hiervoor geselecteerd door Dick de Kock, oprichter van Coffee Company en een koffiekenner in hart en nieren.

De cups zijn 100 procent recyclebaar en kunnen ingeleverd worden in de winkel. De opbrengst van de verzamelde koffiecups gaat naar een goed doel, The (zero) Hunger Project. Dit alles komt tegen een zachte prijs: een doosje van 20 cups gaat 2,49 euro kosten. 

Afhalen en thuisbezorgen

Hoe kunnen we de koffie kopen, nu de fysieke winkels gesloten zijn? Blokker introduceert voor het eerst hun Blokker-Express, waarbij de winkel online bestellingen van de klanten, thuis leveren. Daarnaast zijn ze enkele weken geleden gestart met de 'bel en bestel' dit gaan ze vanaf 3 maart combineren 'boek en bezoek'.