Overslaan en naar de inhoud gaan
Registreer in 1 minuut

De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24Kitchen homepage
  • Recepten
  • Populair
  • Thema's
    • 1. Airfryer-recepten
    • 2. Makkelijke recepten
    • 3. Lasagne-recepten
    • 4. Spitskool-recepten
    • 5. Traybake-recepten
    • 6. Kip-recepten
24K op TV

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in
  1. Home
  2. Populair
  3. De essentie van chocola
Hugo banner
Hugo banner
Kijk 24Kitchen op tv

De essentie van chocola

Boeken
De essentie van chocola
Wanneer je als chocoladeliefhebber De essentie van chocola openslaat, weet je niet waar je moet beginnen. In dit boek, zorgvuldig samengesteld door l’École du Grand Chocolat Valrhona en Frédéric Baul, een van de grootste patissiers en chocolatiers, vind je alles wat je moet weten over het verwerken van chocolade.

Bij l’École du Grand Chocolat worden alle technieken en kennis op het gebied van chocola onderzocht en geïnventariseerd. De patissiers reizen de hele wereld rond om ander professionals te ontmoeten, vanuit de drang en behoefte om kennis uit te wisselen en over te dragen.

Van basistechnieken als chocolade tempereren tot recepten voor zelfgemaakte chocoladepasta en de perfecte chocoladesoufflé, dit boek helpt je de meest heerlijke creaties met chocolade tevoorschijn te toveren.

Bestel hier het boek
De essentie van chocola

Ook interessant

  • Pompoen-lasagne in één pan

    Met deze pompoenlasagne uit één pan zet je in een handomdraai een heerlijk gerecht op tafel. De romige pompoensaus en gesmolten mozzarella maken het onweerstaanbaar.

    voorbereidingstijd 10 min
    oventijd 60 min
    wachttijd 45 min
    average score: 5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Bibi Loomans
    Bibi horizontaal

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  • Citroenkip met dragonaardappels uit de airfryer
    Deze heerlijk kip maak je supermakkelijk in de airfryer. Chef danny deelt zijn verrassende recept.
    voorbereidingstijd 30 min
    average score: 3

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Danny Jansen
    Danny Jansen

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

    Aangeboden door:
    Celavita
  • Kipstoof met tomaat en oregano

    Op het menu: een heerlijke kippenstoof met tomaat en oregano en een frisse salade. Met dit recept is het maken van een stoof een fluitje van een cent.

    voorbereidingstijd 20 min
    wachttijd 20 min
    average score: 5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Hugo Kennis
    Hugo Kennis de Brigade

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  1. The Happy Pear: de tweeling die koos voor een plantaardig dieet
  2. De Brabander Bakt: hét boek voor iedere thuisbakker
  3. Dit boek wil je hebben: Miljuschka's Street Food Vietnam
  4. Download gratis ons nieuwste e-book vol inspiratie voor Pasen
  5. Hét kookboek over koken voor kinderen: Zoete Spruiten
  6. Het nieuwste boek van Danny Jansen: Wokking Lekker!
  7. Het boek voor elk gezin: Super Food Family Classics
  8. FEEST! Het hele jaar door feestelijke gerechten
  9. Patisserie van Hidde de Brabander: hét boek voor de (thuis)banketbakker
  10. Zomerse boeken speciaal voor food lovers
  11. De Arabische Keuken volgens Mounir
  12. Nieuw kookboek van Estée: Vlees noch Vis
  13. Pascale Naessens’ Mijn Pure Keuken gebundeld in een kookboek
  14. Hebban Awards 2015: de beste kookboeken
  15. Puur eten dat je gelukkig maakt 2
  16. Jamie Olivers recepten voor een gezonder en gelukkiger leven
  17. Nu verkrijgbaar: het boek Zoals Alleen Oma Dat Kan van Danny Jansen
  18. Danny's Azië genomineerd als Kookboek van het jaar
  19. Miljuschka’s Food Trucks: het eerste boek van Miljuschka
  20. Eten wat de natuur schaft

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.
Logo 24Kitchen
  • YouTube (externe link)
  • Tiktok (externe link)
  • Facebook (externe link)
  • Instagram (externe link)
  • Recepten
  • Thema's
  • Populair
  • Contact
  • TV Gids
  • TV Aanbieders

Nu & straks op TV

  1. 20:05 - 21:20
    Great British Menu
    (Nu op tv)
  2. 21:20 - 22:15
    Come Dine with Me: The Professionals
    (Nu op tv)
  3. 22:15 - 22:55
    Gino's Italy: Like Mamma Used to Make
    (Nu op tv)
  4. 22:55 - 23:25
    Gino's Italy: Like Mamma Used to Make
    (Nu op tv)
  5. 23:25 - 23:55
    Ramon's Buitenkeuken
    (Nu op tv)
  6. 23:55 - 00:30
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
  7. 00:30 - 01:30
    The F Word
    (Nu op tv)
  8. 01:30 - 02:40
    Great British Menu
    (Nu op tv)
  9. 02:40 - 03:25
    Come Dine with Me: The Professionals
    (Nu op tv)
  10. 03:25 - 03:50
    Gino's Italy: Like Mamma Used to Make
    (Nu op tv)
  11. 03:50 - 04:15
    Gino's Italy: Like Mamma Used to Make
    (Nu op tv)
  12. 04:15 - 04:40
    Rudolph's Eerste Hulp bij Bak-Ongelukken
    (Nu op tv)
  13. 04:40 - 05:10
    Rudolph's Eerste Hulp bij Bak-Ongelukken
    (Nu op tv)
  14. 05:10 - 05:30
    Mary Makes It Easy
    (Nu op tv)
  15. 05:30 - 05:45
    Loïc, Zot van Koken
    (Nu op tv)
  16. 05:45 - 06:00
    Wat Eten We Vandaag?
    (Nu op tv)
  17. 06:00 - 06:25
    Mary Makes It Easy
    (Nu op tv)
  18. 06:25 - 06:55
    Jamie's 15 Minute Meals
    (Nu op tv)
  19. 06:55 - 07:15
    Wat Eten We Vandaag?
    (Nu op tv)
  20. 07:15 - 07:40
    Dagelijkse Kost
    (Nu op tv)
  21. 07:40 - 07:55
    Loïc, Zot van Koken
    (Nu op tv)
  22. 07:55 - 08:25
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
  23. 08:25 - 09:00
    Ramon's Buitenkeuken
    (Nu op tv)
  24. 09:00 - 09:30
    Gino's Italy: Like Mamma Used to Make
    (Nu op tv)
  25. 09:30 - 10:00
    Gino's Italy: Like Mamma Used to Make
    (Nu op tv)
  26. 10:00 - 10:35
    Rudolph's Eerste Hulp bij Bak-Ongelukken
    (Nu op tv)
  27. 10:35 - 11:05
    Rudolph's Eerste Hulp bij Bak-Ongelukken
    (Nu op tv)
  28. 11:05 - 12:10
    The F Word
    (Nu op tv)
  29. 12:10 - 13:30
    Great British Menu
    (Nu op tv)
  30. 13:30 - 14:30
    Come Dine with Me: The Professionals
    (Nu op tv)
  31. 14:30 - 15:00
    Gino's Italy: Like Mamma Used to Make
    (Nu op tv)
  32. 15:00 - 15:35
    Rudolph's Eerste Hulp bij Bak-Ongelukken
    (Nu op tv)
  33. 15:35 - 16:10
    Rudolph's Eerste Hulp bij Bak-Ongelukken
    (Nu op tv)
  34. 19:05 - 20:05
    Jeremy Pang's Hong Kong Kitchen
    (Nu op tv)
  35. 20:05 - 21:10
    Gordon's Great Escape
    (Nu op tv)
  36. 21:10 - 22:15
    Far Flung with Gary Mehigan
    (Nu op tv)
  37. 22:15 - 22:50
    Andy and Ben Eat Australia 2
    (Nu op tv)
  38. 22:50 - 23:25
    Andy and Ben Eat Australia 2
    (Nu op tv)
  39. 23:25 - 00:05
    Ramon's Buitenkeuken
    (Nu op tv)
Naar de TV-gids
  • Privacybeleid
  • VK en EU privacyrechten
  • Cookiebeleid
  • Gebruiksvoorwaarden
C