Overslaan en naar de inhoud gaan
Home
Search icon

Hoofdnavigatie

  • Recepten
  • Populair
  • Thema's

Mijn account

  • Ik heb een account
    Inloggen
  • Maak een account aan om recepten te bewaren
    Inschrijven
Nieuws

Angélique Schmeinck op zoek naar keukengeheimen van topchefs

Angélique Schmeinck op zoek naar keukengeheimen van topchefs

In de nieuwe achtdelige serie Hollandse Keukenmeesters neemt Meesterkok Angélique Schmeinck je mee naar de meest vooraanstaande restaurants in Nederland. Culinaire genieën zoals Jonnie Boer (De Librije), Richard van Oostenbrugge (Bord’Eau) en Joris Bijdendijk (RIJKS) onthullen het geheim van één van hun eigen succesgerechten.

Succesfactoren en ambities
Samen met de chefkok gaat Angélique op pad om leveranciers van verse producten te bezoeken en inspiratie op te doen voor nieuwe gerechten. Ze praten over creativiteit en beleving. Verschillende onderwerpen komen aan bod. Durft de chef dingen uit handen te geven? Hoe komt hij aan nieuwe ideeën en zijn er nog ambities? Waar let de chef op bij de keuze van de producten?

Elke aflevering sluit af met de bereiding van een indrukwekkend signature dish in de keuken van de chef. De reeks start met Peter Lute, eigenaar van restaurant Lute in Amstelveen. Chefs die volgen zijn Jonnie Boer, Joris Bijdendijk, Emile van der Staak, Edwin Vinke, Richard van Oostenbrugge, Soenil Bahadoer en Edwin Kats.

Kijk vanaf 28 juli elke dinsdag om 18.30 uur naar Hollandse Keukenmeesters.

Gerelateerde items

  1. Vegetarisch kerstmenu
    Nieuws

    Op zoek naar een vegetarisch kerstmenu? Zoek niet verder

  2. Makkelijk kerstmenu
    Nieuws

    Op zoek naar een makkelijk en snel kerstmenu? Zoek niet verder!

  1. Zo bereken je hoeveel calorieën je het beste eet om af te vallen
  2. Onweerstaanbare trek in zoet en zout? Dit is waarom
  3. Leuk nieuws voor de snertliefhebbers onder ons
  4. Met deze truc wordt je vlees nog malser
  5. Getest: dit zijn de lekkerste chocoladerepen met een aparte smaak
  6. Deze Nederlandse restaurants serveren een 'sterwaardig' menu onder 37 euro
  7. Waarom is de vegetarische rookworst zoveel duurder?
  8. 5 x gezonde voordelen van zoete aardappel (+ recepten)
  9. Schrikwekkende resultaten uit onderzoek naar 25 soorten chocopasta
  10. Dit wordt toegevoegd aan 'culinair' vlees
  11. Eerste hulp bij een verbrande mond
  12. Is dit dé Nederlandse winterfriet?
  13. Jouw beste recept als officieel 24Kitchen-recept? Het kan!
  14. Wordt deze snack dé carnavals-hit?
  15. TUI geeft een culinaire reis voor twee weg!
  16. Hierdoor is bloemkool uit de oven ineens zo populair
  17. Beroemde sushi-chef deelt de 3 belangrijkste regels bij het eten van sushi
  18. Dit zal Gordon Ramsay nooit meer eten
  19. Waarom is verse gember beperkt verkrijgbaar?
  20. Waren boodschappen vroeger echt goedkoper?
Logo 24Kitchen

Footer mobiel

  • Contact
  • Cookiebeleid
  • Gebruiksvoorwaarden
  • Privacyvoorwaarden

Footer navigatie

  • Receptenzoeker
  • TV Gids
  • TV Aanbieders
  • Contact
  • Cookiebeleid
  • Gebruiksvoorwaarden
  • Privacybeleid

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

  • Twitter
  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube