Komkommercocktail

Komkommer een saaie groente? Écht niet! Met deze feestelijke komkommercocktail maak je zeker indruk op je gasten! Bovendien is dit drankje alcoholvrij. Ideaal dus als je geen alcohol drinkt of even behoefte hebt aan iets anders.

Miniatuurvoorbeeld

Frambozenspoom

Ga je uitgebreid dineren met vrienden of familie tijdens de jaarwisseling? Dan is deze frambozenspoom echt een aanrader. Het drankje is bedoeld om de smaakpapillen te neutraliseren. Loopt het water je al in de mond?

Miniatuurvoorbeeld

Champagnecocktail

Denk je aan Oud en Nieuw, dan denk je al snel aan champagne (en oliebollen natuurlijk). Een heerlijke champagnecocktail moest dan ook in dit lijstje terugkomen. Het is een echte klassieker, maar wij kunnen er geen genoeg van krijgen!

Miniatuurvoorbeeld

Gin Tonic

Hét meest populaire drankje van nu is toch wel de gin-tonic. Dit populaire drankje is ook uitermate geschikt om aan je gasten te serveren tijdens de jaarwisseling Duik snel de keuken in en oefen alvast jouw bartender skills, want hier wordt toch iedereen blij van?

Miniatuurvoorbeeld

Frambozen bierpunch

Is bier meer jouw ding of wil je een keer iets anders proberen? Dan mag je deze frambozen bierpunch echt niet missen. Het drankje ziet er niet alleen schitterend uit, maar het smaakt ook nog eens overheerlijk.

Miniatuurvoorbeeld

Perzik en lime mojito alcoholvrij

Drink je momenteel geen alcohol? Dan hebben wij het ultieme drankje voor jou! Deze hippe (alcoholvrije) mojito is ideaal om het nieuwe jaar mee in te luiden. Een heerlijk alternatief voor iedereen die geen alcohol drinkt. Wij zeggen: proost!

Miniatuurvoorbeeld

Pink pleasure

Een geslaagde cocktail heeft niet per se alcohol nodig om lekker te smaken. Deze pink pleasure met limoensap en grenadinesiroop is echt verrukkelijk. Haal snel alle benodigdheden in huis en oefen alvast voor Oud en Nieuw. Gewoon omdat het kan!

Miniatuurvoorbeeld

Black Velvet

Wat een plaatje! Bier drinken op deze manier heeft er nog nooit zó chique uitgezien. Deze black velvet is de lekkerste biercocktail die er is. Dus haal snel de flûtes tevoorschijn en verras je gasten met deze lekkere cocktail!

Miniatuurvoorbeeld