Nieuws

Must see deze week: 29 augustus t/m 4 september

Vanaf deze week zie je een hoop nieuwe programma’s op 24Kitchen. Wat jij deze week echt niet mag missen, vind je hier.

Vrijdag 29 augustus
Gerechten maken in 30 minuten? De truc: goede voorbereiding. Rudolph laat zien hoe het moet en inspireert je met twee heerlijke gerechten: balsamico-varkenshaas met roseval aardappels, gebakken aubergine en paprika en spinaziecouscous met halloumi. Kijk vrijdag om 18.00 uur naar De Makkelijke Maaltijd.


Zaterdag 30 augustus

Dit weekend zie je buitenlandse culinaire inspiratie. Jamie Oliver reist naar Italië en Amerika, om van de cultuur te snoepen. In Italië ontdekt hij de rol van het kloosterleven en de gastvrije Italiaanse families, in Amerika stuit Jamie op de ruige cultuur en showbiz-wereld. Jamie’s Great Italian Escapes en Jamie’s American Road Trip zie je zaterdag vanaf 10.00 uur en zondag vanaf 12.00 uur.


Zondag 31 augustus

Californian rolls, clam chowder en pizza met zalm en avocado: Rudolph van Veen doet culinaire inspiratie op in San Francisco. Zondag om 19.00 uur bekijk je de volledige aflevering van The Taste of Life Travel.


Maandag 1 september

In Rudolph’s Little Bakery ontvangt Rudolph dagelijks jonge gasten die iemand willen bedanken met een taart of gebak. Kijk maandag om 16.00 uur naar Naëma, die een mooie hartjestaart maakt voor de jongen op wie ze verliefd is.

Kookinspiratie (en –les) is niet alleen voor volwassenen weggelegd, ook kinderen hebben recht op het aanrecht vinden wij! Het splinternieuwe programma Smaakpupillen staat helemaal in het teken van koken met kinderen, ouders zijn zelfs verboden in de keuken. Maandag om 16.30 uur maakt Merel samen met presentator Hugo Kennis de perfecte steak.

Nigella, Anthony en Ludo gaan op zoek naar de beste koks van Amerika. Ze worden vergezeld door Brian Malarkey. In deze eerste aflevering van The Taste zie je bekwame (en soms hilarische) kandidaten in de auditieronde. Kijk maandag om 19.00 uur naar The Taste.


Dinsdag 2 september

In Exploring the Vine volg je de drie vrienden James, Howard en Stuart op hun wijnavontuur in Zuid-Afrika. Ze gaan op zoek naar de beste druiven en beste wijnmakers in het land, om uiteindelijk zelf de top van internationale wijnhandel te bereiken. Dinsdag om 21.55 uur zie je de wijnmakers in oogsttijd en de vrienden produceren weer een prijswinnende wijn.


Woensdag 3 september

Driesterrenchef Heston Blumenthal gaat in zijn programma In Search of Perfection op zoek naar perfectie door middel van wetenschappelijke experimenten. Woensdagavond om 22.20 uur zie je de aflevering waarin hij naar New York reist en maakt hij zijn unieke versie van Steak & Salad met blauwschimmelkaas, knapperige ijsbergsalade en een flinke biefstuk.


Donderdag 4 september

Alle koffieliefhebbers kunnen hun hart ophalen met het programma Artisti del Gusto. De kunst van koffie zetten en de koffiecultuur wordt in deze serie behandeld. Kijk donderdag om 20.30 uur naar een dubbele aflevering van Artisti del Gusto.