Nieuws

Must see deze week: 10 t/m 16 april

Welke afleveringen en programma’s mag jij deze week niet missen? Wij zetten de must-sees van deze week voor je op een rij.

Jamie Olivers Food Revolution

15 mei is het Food Revolution Day, een dag waarop Jamie Oliver aandacht vraagt voor de introductie en verbetering van voedselonderwijs. In het programma Jamie Olivers Food Revolution is Jamie Oliver bezig met het ontketenen van een voedselrevolutie in het onderwijs. Volg zijn successen en tegenslagen en kijk vanaf 10 april elke werkdag om 21.00 uur naar Jamie Olivers Food Revolution.

Hook it, Cook it

Elke werkdag om 20.30 uur zie je de twee beste vrienden Valentine Warner en Nathan Outlaw in het vissersprogramma Hook it, Cook it. Ze reizen door Europa van Engeland tot Spanje en proberen elkaar te overtreffen met het vangen van de beste vis én het koken van het lekkerste visgerecht.

Marathon Grandma’s Boy

Het weekend van 11 en 12 april volg je de jonge Donal Skehan door Italië, waar hij eeuwenoude familiegeheimen ontdekt in de keukens van Italiaanse nonna’s. Zelf mag hij ook zijn kookkunsten vertonen, maar of dat in de smaak valt bij de traditiegetrouwde Italianen? Kijk zaterdag vanaf 10.00 uur en zondag vanaf 12.00 uur naar Grandma’s Boy.

Rudolph's Bakery VIPs

Elke maandag om 18.00 uur zie je een nieuwe aflevering van Rudolph’s Bakery VIPs. Dit keer bezoekt presentator Myrna Goossen de bakkerij en bakt ze samen met Rudolph Sachergebakjes met chocolade, marsepein en abrikozen.

Vlees noch Vis

Vanaf 14 april staat het eerste vegetarische programma Vlees noch Vis op het menu bij 24Kitchen. Estée Strooker bezoekt telers van allerlei groente en kookt verrukkelijk vegetarisch. Kijk elke dinsdag om 18.00 uur naar een nieuwe aflevering.

Smaakpupillen

Marjolein eet thuis vaak uit zakjes en pakjes. Hugo laat haar zien hoe ze met verse producten een maaltijd op tafel kan zetten. Ook doen ze samen een proefje in het keukenlab: eetbare aardbei-spaghetti maken. Kijk woensdag om 18.00 uur naar deze aflevering van Smaakpupillen.

De Volkstuin

De tuinders van De Volkstuin telen smakelijke groenten, zoals andijvie, courgettes en tomaten, die Roberta gebruikt om heerlijke gerechten mee te maken. Kijk vanaf 15 april elke werkdag om 14.00 uur naar De Volkstuin. Wie weet raak je geïnspireerd om zelf een moestuin te beginnen.

Rudolph's Bakery Specials

Zonder te bakken heerlijke gerechten maken? Rudolph maakt ‘no bake’ chocolade-mueslirepen en een chocoladekoekjes-roomkaastaart. De bereidingen zie je donderdag om 18.00 uur in Rudolph’s Bakery Specials.