Nieuws

Corria één van de meest invloedrijke wijnprofessionals

Onze wijndeskundige Corria Houthuizen viel deze week in de prijzen in haar vakgebied: ze eindigde op nummer 26 van de meest invloedrijke wijnprofessionals in Nederland. Een topprestatie waar wij van 24Kitchen hartstikke trots op zijn! 

Het juryrapport luidt: "Vineuze duizendpoot. Op televisie en achter de schermen bij 24Kitchen, achter de toog in Wijnbar de Balein, achter de kassa van de wijnwinkel die ze samen met haar man runt. Poeh, je wordt al moe als je het alleen maar leest. En studeren doet ze ook nog, die Houthuizen! Ze is afgestudeerd vinoloog en ze volgt de opleiding tot Magister Vini. Haar motto: slapen wordt enorm overschat.".

Het wijntijdschrift Winelife stelt voor het derde achtereenvolgende jaar een lijst samen met de mensen die invloed hebben in de wijnwereld: van importeur tot proever, van de gewone huisvrouw tot zelfs onze premier Mark Rutte; hij zal namelijk de knoop moeten doorhakken over de alcoholaccijnzen. Ook vorig jaar was Corria één van de gelukkigen in de Top 50 van Winelife. 

Lees nu Corria’s nieuwste column waarin ze uitlegt dat voor zo’n top 50 hetzelfde geldt als voor smaak: meningen verschillen!