Nieuws

24Kitchen Food Lovers Weekend: dit mag jij niet missen!

Van 15 t/m 17 april vindt het lekkerste weekendje weg plaats in De Eemhof. Net als vorig jaar kun je genieten van workshops, kookcolleges en allerlei activiteiten in het park.

Het hele weekend organiseren de chefs allerlei leuke activiteiten voor jou en je vrienden. Zo start je vrijdag 15 april het weekend met een VRIJMIBO en heb jij je in kunnen schrijven voor de House Wine Warming van Corria. Zaterdag kun je onder andere bootcampen met Miljuschka, koken met Angélique, Rudolph, Danny en Estée, en met alle food lovers dansen op de Feestavond. Zondag start je samen met Mounir de ochtend met de Food Lover Eemhof Run en kun je daarna weer aansluiten bij de vele workshops en kookcolleges op het programma. Heb jij een culinaire vraag? Stel hem aan je favoriete chef(s) tijdens Vraag het de Chef! Delicatessen en heerlijke gerechtjes vind je het hele weekend bij de vele Foodtrucks en Delicatessen kraampjes op de grote patio op het terrein. Zondagavond sluiten we met elkaar het weekend af met The Battle of the Chefs.

24Kitchen restaurant
Zaterdag en zondag kun je reserveren voor de lunch en het diner in het 24Kitchen restaurant, waar de 24Kitchen-chefs een speciaal menu voor je hebben samengesteld.

LET OP! Het is aan te raden om alvast te reserveren voor het 24Kitchen restaurant, want vol = vol! Het telefoonnummer voor reserveringen is: +31 6 1587 0290

Het hele weekend houdt 24Kitchen je via Instagram, Twitter en Facebook op de hoogte en krijg je zo een kijkje in hoe het 24Kitchen Food Lovers Weekend eruitziet.

Download het blokkenschema

Aan welke onderdelen van het programma doe jij mee? Laat het ons weten via ons Facebook-evenement

Meer informatie over het 24Kitchen Food Lovers Weekend en de laatste updates

Volg ook de speciale Instagram- en Facebook-accounts van het 24Kitchen Food Lovers Weekend