Boeken

Kookboek: Grenzeloos Koken

Lekker chillen met Andrea in de Latijns-Amerikaanse keuken; met vrienden, familie en Giovanni genieten van al het heerlijks dat Italië te bieden heeft; samen met Danny op ontdekkingsreis door de waanzinnige smaken uit Azië; wegdromen van de autentieke Arabische keuken met Nadia en Merijn; of tover je keuken om tot een Franse bistro met John.
 

In het kookboek Grenzeloos Koken nemen de vijf chefs van het gelijknamige programma je mee op reis over de hele wereld om je inspireren met heerlijke gerechten.

Je maakt kennis met bijzondere of klassieke gerechten, specifieke ingrediënten en authentieke bereidingswijzen. Met zo veel mogelijk couleur locale, maar natuurlijk ook met een duidelijke uitleg van het recept, zodat je zelf in je eigen keuken op vakantie kunt!

Het boek is voorzien van prachtige foto’s en duidelijke recepten. Alle producten die gebruikt worden zijn goed verkrijgbaar, maar als je iets niet meteen herkent kun je de ingrediënten opzoeken in de woordenlijst. Probeer het en je zult zien dat ook jij met gemak uitdagende gerechten op tafel kunt zetten. De mogelijkheden zijn grenzeloos…

Wil je het boek direct bestellen? Klik dan hier