24Kitchen anti-gourmetgeur spray

Speciaal voor deze grootste gourmet-ergernis hebben wij samen met Iscent de allereerste anti-gourmetgeur spray ooit ontwikkeld voor tijdens de feestdagen. Passend bij de gezellige wintermaand hebben wij zorgvuldig een geur samengesteld die vettige gourmetlucht uit je huis haalt na een avond koken met de kleine pannetjes.

Onze exclusieve geurspray bestaat uit een mix van tijm, kruidnagel, vanille en amandelen. Tijm zuivert je keuken van de vettige lucht. Kruidnagel zorgt ervoor dat het winterse warm gevoel weer terugkeert en de zachte geur van vanille en amandelen passen bij het zoete dessert dat op het menu staat. Samen zorgen de geuren van onze anti-gourmetspray ervoor dat de lucht van de stiekem toch wat aangebrande pannetjes als sneeuw voor de winterzon verdwijnen en de grootste gourmet-ergernis voortaan verleden tijd is. 

Maak kans op 1 van de 100 exclusieve geursprays

Speciaal voor onze 24Kitchen-fans die willen gourmetten zonder de nare bakluchten, hebben wij de allereerste anti-gourmetgeur spray ontwikkeld voor de feestdagen. En jij maakt kans om 1 van de 100 exclusieve oplages in jouw bezit te krijgen. Leuk om te weten: meedoen is supersimpel!

Ik wil kans maken op een 24Kitchen anti-gourmetgeur spray >