De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Zuurkooltaartjes

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Zuurkooltaartjes

Bereidingswijze

Vet de cupcaketray in en verwarm de oven voor op 180 ºC.

Laat de hartige deegplakjes ontdooien, verdeel de plakjes over de cupcaketray en prik ze in met een vork. Spoel de zuurkool af en laat uitlekken. Meng de krenten en suiker door de zuurkool. Breng op smaak met peper. Klop de eieren los met de melk. Verdeel de zuurkool over de cupcaketray en schenk de eiermassa erover. Snijd de worst in 12 stukjes en verdeel over de cupcaketray. Bak de zuurkooltaartjes in circa 25 minuten goudbruin en gaar.

Topping
Meng de crème fraîche met de mosterd en de honing. Snijd de lente-ui in dunne ringen. Haal de zuurkooltaartjes uit de vorm. Serveer op elk taartje een lepeltje topping. Bestrooi met de lente-ui. 

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.