Stappenplan
-
Verwarm de oven voor op 220 °C.
-
Prik de puntpaprika’s rondom in met een vork en plaats deze op een bakplaat in de oven. Pof de paprika’s in 15 minuten.
-
Doe de paprika’s hierna in een kom en dek deze voor enkele minuten af. Verwijder het velletje van de paprika’s
-
Breng een ruime pan water aan de kook met zout. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Snijd de rode peper in dunne plakjes en hak de knoflook fijn.
-
Verhit de olie in een hapjespan en fruit de rode peper, knoflook en het paprikapoeder. Voeg de garnalen toe aan de pan en garen op laag vuur. Voeg dan de paprika toe.
-
Gebruik een tang om de tagliatelle in de hapjespan te doen. Meng door elkaar.
-
Hak de peterselie fijn en roer de helft door de pasta heen. Breng de pasta op smaak met wat citroensap en -rasp en peper en zout. Serveer met de overgebleven peterselie.
2 reacties
Die mag je toevoegen als de garnalen klaar zijn. Wij passen het aan in het recept.
Groeten,
Team-24Kitchen