24Kitchen maakt gebruik van cookies
Door hiernaast op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan de websites van 24Kitchen. Klik hier voor meer informatie.

Akkoord
advertisement
Uitgebreid zoekenEenvoudig zoeken

Eierkoeken

Rating 4/5

Verwarm de oven voor op 180 ºC. Klop de eieren met de suiker tot een dik mengsel. Rasp de helft van de citroenschil en spatel samen met de bloem, bakpoeder en een snufje zout door de eiermassa. Zorg ervoor dat je niet te lang spatel anders gaat alle lucht uit het beslag. Verdeel 6 hoopjes beslag over een met bakpapier beklede bakplaat. Zorg ervoor dat het beslag goed uit elkaar ligt want de eierkoeken drijven uit. Bak de eierkoeken in de oven in circa 10 minuten goudbruin en gaar. Als de eierenkoeken te lang bakken worden ze droog. 

Vegetarisch
ja
Uit programma:
Recept van: Rudolph van Veen