Vruchtijsblokjes
Leg in elk vakje van de ijsblokjestray een
framboos, vul de tray voor de helft met bronwater en vries in circa 1 uur in. Vul
als het water is bevroren de tray aan met bronwater en vries dit nogmaals circa
1 uur in.
Chocoladesaus
Breng de slagroom in een pannetje aan de kook. Hak
de chocolade in kleine stukjes en leg in een glazen kom. Voeg hier de warme
slagroom aan toe en blijf roeren tot de chocolade opgelost is.
Vloeibaar
paasmandje
Mix de diepvriesframbozen, ijsblokjes, afgekoelde
koffie, melk en de chocoladesaus circa 45 seconden in de blender. Verdeel de paaseitjes
en de vruchtijsblokjes over de glazen. Schenk hier het gemixte drankje op en
steek in elk glas een kaneelstokje.
Tip
Als je het vloeibare paasmandje ook voor kinderen maakt, vervang dan de sterke
koffie door halfvolle chocolademelk.
120 min voorbereidingstijd
15 min (voor)bereidingstijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties