Stappenplan
-
Bereid de eiernoedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet ze af, spoel ze af onder de koude kraan en schep ze om met de sesamolie.
-
Schaaf de komkommer met de mandoline of kaasschaaf in de lengte in dunne linten. Schil de mango, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in blokjes.
-
Meng de noedels met de komkommer en mango. Snijd de little gems in parten.
-
Pel en pers de knoflook voor de sesamsaus. Meng alle sausingrediënten met 3 el water tot een glad geheel. Breng op smaak met een beetje zout.
-
Verhit een laagje zonnebloemolie in een wok. Pel de reuzengarnalen en wentel ze door de maïzena.
-
Frituur de garnalen in circa 5 minuten om en om goudbruin en krokant. Bestrooi na het bakken direct met de furikake.
-
Verdeel de little gem over vier kommen. Schep de noedelsalade erbij en bestrooi met zwart sesamzaad. Verdeel de reuzengarnalen over de salade. Serveer er kleine kommetjes sesamsaus bij.
0 reacties