Bereiding
Snijd de radijs in dunne plakjes. Breng in een steelpan 100 ml water met witte wijnazijn, suiker, de radijs en een blaadje laurier aan de kook. Voeg een beetje zout toe. Zet het vuur uit en laat de radijs circa 10 minuten marineren tot de radijs roze kleurt.
Meng in een kom de komijn, cayennepeper, paprikapoeder en en beetje zout. Smeer de vis in met zonnebloemolie en bedek rondom met het kruidenmengsel. Snijd indien nodig de vis in 4 porties. Bak de vis in de grillpan in circa 4 minuten. Keer de vis halverwege om. Haal de vis uit de pan en houd warm op een bord onder aluminiumfolie.
Maak de avocado schoon en snijd het vruchtvlees in plakken. Snijd de lente-ui in schuine ringetjes.
Verwarm de wraps kort in de hete grillpan en houd warm onder een theedoek.
Serveren
Vul de taco’s aan tafel met vis, avocado en plakjes radijs. Garneer met zure room en lente-ui.
0 reacties