Pel de garnalen en verwijder het darmkanaal. Stoom de asperges circa 1 minuut en laat ze afkoelen. Snijd de zalm in dunne plakken en rol ze om de asperges. Maak vier mooie pakketjes van zalm, kabeljauw en garnaal. Stoom ze 7 minuten op 85 ºC.
Saffraansaus
Pel en snipper de sjalot. Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de sjalot en saffraan. Blus af met witte wijn en voeg het limoenblad toe. Laat de saus zachtjes inkoken. Voeg, als de wijn voor twee derde is ingekookt, de room toe en laat weer zachtjes inkoken. Zeef de saus en roer stukjes boter door de saus. Laat de saus niet meer koken. Breng op smaak met zout en limoensap.
Serveertip: Serveer dit gerecht met ratatouille.
Vispakketje met saffraansaus
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma The Taste of Life Travel
In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken.

Wat vond jij ervan?
Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties