De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

saucijzenbroodjes

Saucijzenbroodjes zijn broodjes van bladerdeeg gevuld met gehakt. Maak deze hartige snack nu zelf met dit recept!

45 min (voor)bereidingstijd
Saucijzenbroodjes

Een recept van

Miljuschka Witzenhausen

miljuschka witzenhausen aan de kust

Bereidingswijze

Meng het gehakt met de sambal en rasp er de nootmuskaat in. Meng het gehakt met 1 ei en de paneermeel. Breng op smaak met zout en peper. Rol kleine worstjes van het gehakt en leg koel weg. 
Laat de bladerdeegvellen ontdooien en besmeer met het andere, losgeklopte ei. Leg het worstje er op en vouw het deeg dubbel. Druk goed aan. Laat de saucijzenbroodjes circa 10 minuten rusten in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 190 ºC. Bestrijk de bovenkant met het ei en bak af in de oven gedurende 15 minuten.

Benieuwd naar nog meer snacks voor bij de borrel? Bekijk hier meer borrelhapjes

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

1 reactie

Hoi ik heb de saucijzen broodjes al meerdere keren gemaakt ze zijn overheerlijk en makkelijk te maken dankjewel voor het delen van dit recept gr inge
Inge Coomans
11-02-2024

Ook lekker