24Kitchen maakt gebruik van cookies
Door hiernaast op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan de websites van 24Kitchen. Klik hier voor meer informatie.

Akkoord
advertisement
Uitgebreid zoekenEenvoudig zoeken

Tropische kipspiezen met yoghurtsaus

Rating 0/5

Verwijder de schil van de ananas met een koksmes. Snijd de ananas in plakken en bak in een beetje zonnebloemolie goudbruin. Verkreukel een stuk bakpapier en vouw weer open. Verdeel hierover de specerijen en kip. Voeg ook de gembersiroop en citroensap toe en een scheutje plantaardige olie. Meng goed door elkaar en laat zo lang mogelijk marineren.

Rijg de blokjes kip aan de spiesjes en bak rondom gaar. Maak de yoghurtsaus met koriander, zout en peper. Breng extra op smaak met een klein beetje citroensap en gembersiroop. Leg de gegrilde ananas op een bord, leg hier de kipspiesjes op en maak af met de yoghurtsaus.

Vegetarisch
nee
Uit programma:
Recept van: Estée Strooker