De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Taaitaaipoppen

45 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Taaitaaipoppen

Bereidingswijze

Deeg
Breng het water met de honing en de bruine suiker aan de kook. Meng met beide bloemsoorten en het zout. Meng tot een kleverig deeg. Laat het deeg afgedekt 1 nacht rusten op kamertemperatuur.

Taaitaaideeg
Verwarm de oven voor op 210 ºC. Vijzel het anijszaad tot poeder. Meng een scheutje water met de basterdsuiker en het anijspoeder en bakpoeder. Kneed het mengsel door het geruste deeg. Rol het deeg uit tot een plak van circa 1 centimeter dik.

Steek vormen uit met een poppetjessteker en verdeel het uitgestoken deeg over een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de taaitaaipoppen in 12 minuten goudbruin en gaar.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.