Snijd het vet van de lendenbiefstuk in kleine blokjes, strooi ze in een koude koekenpan met antiaanbaklaag en bak ze op matig hoog vuur krokant. Schil intussen de gemberwortel, snijd hem in luciferdunne reepjes en bak ze met de blokjes vet mee tot ze ook krokant zijn. Ontdoe het vlees van zenen, snijd het vlees in blokjes van 3 cm en hussel ze door de misopasta tot er rondom een laagje op zit. Schep de uitgebakken blokjes vet en de reepjes gember op een bordje. Doe de blokjes vlees in de pan en bak ze 4 minuten onder regelmatig omscheppen. Besprenkel ze met de honing en 1 eetlepel rodewijnazijn en bak ze al omscheppend nog 1 minuut, tot ze glanzen en heerlijk kleverig zijn.
Snijd intussen de stronkjes paksoi doormidden, blancheer ze 1 minuut in een pan kokend water zodat ze lekker knapperig blijven, giet ze af en leg ze op de borden. Schep de blokjes vlees en de kleverige saus uit de pan erop en strooi de krokant gebakken blokjes vet en reepjes gember erover.
© 2017 Jamie Oliver
Jamie Oliver volgen? Check hier zijn Facebook-pagina, Instagram-account en YouTube-kanaal.
0 reacties