Week de gelatine circa 5 minuten in koud water. Hak de kruiden. Verhit de helft van de witte wijn. Knijp de gelatine uit laat het al roerend oplossen in de wijn. Voeg de rest van de wijn en kruiden toe en breng op smaak met een drupje citroensap. Schenk de gelei in een met koud water omgespoelde platte schaal en laat het opstijven in de koelkast. Snijd de paprika in blokjes. Pel en snipper de ui. Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de ui. Voeg de paprika en suiker toe en bak kort. Voeg de gembersiroop en een scheutje water toe. Breng op smaak met zout en laat de confiture inkoken en afkoelen. Leg de rosbief op een bord, leg een plakje ham erop en rol tot een mooi rolletje. Serveer de afgekoelde paprika confiture op een bordje en leg de rosbiefrolletjes erop. Stort de kruidengelei op een platte schaal. Snijd heel voorzichtig de koude kruidengelei in plakjes en leg een velletje van de gelei bovenop het vleesrolletje.
Dit recept komt uit de aflevering over San Sebastian van het programma The Taste of Life Travel.
0 reacties