De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Rijstcake met kailan

Rijstcake met kailan, oftewel Chinese broccoli, en een heerlijke saus. Zo simpel en zo lekker! Eveline deelt haar recept.

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Rijstcake met kailan

Een recept van

Eveline Wu

Eveline Wu

"Rijstcake is een soort deegproduct gemaakt van rijstmeel en heeft daarom een chewy structuur. Net als pasta is ricecake heerlijk met saus. In dit geval rice cake met teriyakisaus."

Bereidingswijze

Rijstcake

  1. Kluts de eieren. Snijd de bosui in grove ringen. Verhit olie in een koekenpan en (roer)bak de eieren. Voeg de bosui en rijstflakes toe en bak kort mee. Voeg de teriyakisaus en het water toe. Doe de deksel op de pan en kook 2 minuten. Serveer in een schaaltje.

Kailan

  1. Breng een pan met water aan de kook en blancheer de kailan met een scheutje olie voor circa 1 minuut.

  2. Pel de knoflook en snijd in dunne plakken. Verhit olie in een pan en rooster de knoflook goudbruin. Serveer de kailan met de oestersaus en knoflook.

Maak kennis met onze allernieuwste chef: Eveline Wu. In haar nieuwe programma Eveline's Asian Streetfood laat ze zien hoe makkelijk en snel je Aziatische streetfood-recepten thuis klaar kan maken. 

Asian Streetfood

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.