De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Rijkgevulde powerkoekjes

Deze rijkgevulde powerkoekjes zijn perfect om je hongerdip te bestrijden. 

30 min. voorbereidingstijd
20 min. oventijd
Direct naar recept
Rijkgevulde powerkoekjes

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

"Maak deze rijkgevulde powerkoekjes in het weekend en neem ze mee naar je werk. Ideaal!"

Bereidingswijze

Rijkgevulde powerkoekjes

  1. Snijd de dadels in stukjes. Hak de cashewnoten grof.

  2. Meng in een kom de pindakaas, boter en de ahornsiroop. Voeg de havermoutvlokken, 2/3 van de pompoenpitten en de cashewnoten toe en meng goed door. Meng als laatste de dadels kort door het deeg.

  3. Verpak het deeg in plasticolie. Laat het deeg ongeveer 30 minuten rusten in de koelkast zodat het wat steviger wordt.

  4. Verwarm de oven voor op 180°C boven en onderwarmte.

  5. Verdeel het deeg met een lepel in 12 bolletjes en leg deze op een bakplaat met bakpapier. Druk de bolletjes met de hand iets platter tot een soort kleine burgertjes. Bestrooi de koekjes met de rest van de pompoenpitten. Bak de koekjes in ongeveer 20 minuten goudbruin en gaar. Laat de koekjes volledig afkoelen.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.