De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

ravioli-soep

Ravioli-soep is makkelijk om te maken en ook supersnel klaar. 

25 min (voor)bereidingstijd
Ravioli-soep

Een recept van

Ravioli-soep is alles waar we naar snakken om bij te komen na een lange dag. Een ideaal recept want het is makkelijk om te maken en ook supersnel klaar. 

Bereidingswijze

Hak de knoflook fijn en snipper de ui. Snijd de wortels in blokjes. Verhit de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur en fruit hierin de knoflook, ui en wortels tot ze gaar zijn.

Snijd de selderij fijn. Voeg de selderij en tomatenpuree toe, breng op smaak met zout en peper en kook nog 1 minuut.

Voeg de bouillon en een half kopje water toe en breng aan de kook. Doe de ravioli erbij en kook een aantal minuten mee, houd de kooktijd aan die wordt vermeld op de verpakking. Voeg vervolgens de spinazie toe en kook mee tot het is geslonken.

Serveer met verse zwarte peper en geraspte Parmezaanse kaas.

Wil je álle Wat Eten We Vandaag?-recepten bekijken? Ga dan snel naar Wat Eten We Vandaag?

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker