De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Pajeon (Koreaanse pannenkoek)

Met dit pajeon-recept zet je in een handomdraai een knapperige, hartige Koreaanse pannenkoek op tafel. Prei, wortel en bosui verdwijnen in een luchtig beslag en worden goudbruin gebakken. Ideaal als snack, lunch of lekker bijgerecht.

25 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Pajeon- Ramons Buitenkeuken

Een recept van

Ramon Brugman

Ramon Brugman buitenkeuken

"Serveer met een dip van sojasaus, rijstazijn en sesamolie voor extra frisheid. Wil je een vollere smaak bij je krokante pannenkoek? Drizzle er dan een beetje unagisaus overheen."

Bereidingswijze

Pajeon

  1. Snijd de wortel en prei in reepjes. Snijd de bosui en ui in ringen. Hak de bieslook fijn. Doe in een kom. 

  2. Meng bloem, rijstmeel, maïzena, bakpoeder, uienpoeder, kurkuma en water tot een beslag.  

  3. Giet het beslag bij de groenten en meng door.  

  4. Verhit een koekenpan met sesamolie en giet een paar hoopjes beslag in de pan. Bak enkele minuten per kant.  

  5. Bestrooi voor het serveren met sesamzaad. 

Maak je klaar voor Ramon's Buitenkeuken, een nieuw culiniar feelgood-programma met nieuw 24Kitchen-gezicht Ramon Brugman.

Ramon's Buitenkeuken

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.