Stap 1:
Verwarm de oven voor op 180°C boven- en onderwarmte.
Stap 2:
Rasp de schil van de sinaasappel. Roer met de mixer de boter met de sinaasappelrasp en de suiker tot een lichte, romige massa.
Stap 3:
Voeg het ei toe en roer totdat dit helemaal is opgenomen door de boter.
Stap 4:
Meng het bakpoeder door het speltmeel en voeg dit toe aan de crèmige boter. Laat de mixer nog even heel kort draaien totdat het gemengd is.
Stap 5:
Hak de walnoten en de chocolade en meng dit door de massa.
Stap 6:
Gebruik een kleine ijsknijper of een eetlepel om het deeg in bolletjes te verdelen.
Stap 7:
Leg de bolletjes op een bakplaat met bakpapier. Houd voldoende ruimte tussen de koekjes omdat ze iets uitspreiden tijdens het bakken.
Stap 8:
Bak de koekjes circa 15 minuten in de oven. Laat de koekjes helemaal afkoelen.
0 reacties