1. Verwarm de oven voor op 190˚C.
2. Doe de basterdsuiker, kristalsuiker, bloem, boter, ei, baksoda en zout in de kom van de keukenmachine.
3. Snijd de vanillestok overlangs open, schraap het merg eruit en voeg toe aan de kom. Draai tot een deeg.
4. Maak van het deeg 4-5 ballen ter grootte van een tennisbal of maak 2 grote ballen voor mega cookies en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
5. Druk de deegballen enigszins plat en bak ca. 15 minuten in de oven tot ze van buiten knapperig en vanbinnen nog lekker chewy zijn.
6. Mix voor de milkshake het ijs, met de melk, 8 amarena kersen, siroop en whiskey in de blender. Schenk in de glazen, lepel of spuit de room erop en leg er een kers op. Steek een rietje in het glas en drink op met een cookie erbij.
Wil je álle Wat Eten We Vandaag?-recepten en video's bekijken? Ga dan snel naar Wat Eten We Vandaag?
0 reacties