Vulling
- Gaar de mihoen volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in reepjes.
- Snijd de bosui in schuine ringetjes.
- Snijd de komkommer in blokjes.
- Snijd de koriander fijn.
- Meng in een grote kom de bosui, komkommer, cashewnoten, de helft van de koriander, chilisaus en de mihoen.
Lichte loempia’s
- Vul een diepe schaal met warm water. Dompel de rijstvellen een voor een in het water tot ze glazig zijn. Leg de rijstvellen uit op het aanrecht. Verdeel als eerste de mihoen over de rijstvellen en vervolgens de rest van de vulling. Vouw de zijkanten naar binnen en rol de rijstvellen op. Bewaar de resterende vulling voor de salade.
Salade
- Schil de mango en snijd het vruchtvlees van de pit. Snijd het vruchtvlees in blokjes.
- Snijd de kontjes van de little gem en snijd de little gem in reepjes.
- Voeg de mango, little gem, taugé en de sesamolie toe aan de resterende vulling van de loempia’s.
Serveren
- Verdeel de lichte loempia’s over borden, serveer de salade en een bakje chilisaus ernaast. Strooi de resterende koriander eroverheen.
0 reacties