Stap 1: Soep
Snipper de uien grof. Snijd de knoflook grof. Verhit de olie in een soeppan en bak de. uien en de knoflook circa 2 minuten. Voeg de komijn- en kaneelpoeder toe en bak nog circa 3 minuten. Voeg de geroosterde groenten toe en warm kort door. Blus af met de bouillon. Breng het geheel aan de kook en laat circa 10 minuten zachtjes pruttelen. Pureer de soep met de staafmixer.
Stap 2: Garnering
Verhit een scheutje olie in een pan en rooster de pompoenpitten circa 3 minuten. Snijd de munt fijn, houd een paar blaadjes achter voor de garnering. Meng de munt en de sumak door de crème fraîche. Verdeel de soep over kommen. Garneer met een lepel munt crème, pompoenpitten en de muntblaadjes. Bestuif met een klein beetje sumak voor extra kleur.
Wil je de rest van de recepten van 24Kitchen Feestdagen met Rudolph zien? Check snel dit handige overzicht > BEKIJK
0 reacties