De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

leftoversoep van geroosterde groenten

Heb jij nog restjes over van de feestdagen? Dan is deze leftoversoep van geroosterde groenten perfect voor jou. Met de restjes maak je een heerlijke soep. Je kan hem ook helemaal vers maken.

Left-oversoep van geroosterde groenten

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Heb jij nog restjes over van de feestdagen? Dan is deze leftoversoep van geroosterde groenten perfect voor jou. Met de restjes maak je een heerlijke soep. Je kan hem ook helemaal vers maken.

Bereidingswijze

Stap 1: Soep 
Snipper de uien grof. Snijd de knoflook grof. Verhit de olie in een soeppan en bak de. uien en de knoflook circa 2 minuten. Voeg de komijn- en kaneelpoeder toe en bak nog circa 3 minuten. Voeg de geroosterde groenten toe en warm kort door. Blus af met de bouillon. Breng het geheel aan de kook en laat circa 10 minuten zachtjes pruttelen. Pureer de soep met de staafmixer. 

Stap 2: Garnering 
Verhit een scheutje olie in een pan en rooster de pompoenpitten circa 3 minuten. Snijd de munt fijn, houd een paar blaadjes achter voor de garnering. Meng de munt en de sumak door de crème fraîche. Verdeel de soep over kommen. Garneer met een lepel munt crème, pompoenpitten en de muntblaadjes. Bestuif met een klein beetje sumak voor extra kleur.  

Wil je de rest van de recepten van 24Kitchen Feestdagen met Rudolph zien? Check snel dit handige overzicht > BEKIJK

Kerst brengt altijd veel stress met zich mee, vooral het kerstdiner zorgt voor klotsende oksels. Dit jaar biedt Rudolph de oplossing zodat jij optimaal kan genieten van de komende feestdagen.

 

Feestdagen met Rudolph

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker