De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Griekse yoghurt met zelfgemaakte muesli met noten

Met een kom Griekse yoghurt met muesli en noten ga je de dag goed van start. Gebruik dit recept voor zelfgemaakte muesli van Danny Jansen. 

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
zelfgemaakte muesli met noten

Een recept van

Danny Jansen

Danny Jansen

"Muesli maak je heel gemakkelijk zelf door havervlokken te roosteren met kruiden en je favoriete noten."

Bereidingswijze

Zelfgemaakte muesli met noten

  1. Hak voor de notenmuesli de hazelnoten grof en rooster ze samen met de zonnebloempitten, pompoenpitten en de havermout circa vijf minuten in een droge koekenpan op laag vuur.

  2. Schep de yoghurt in schaaltjes. Snijd de passievruchten doormidden, lepel de pitjes eruit en verdeel over de yoghurt. Besprenkel met agavesiroop en bestrooi met de notenmuesli. Rasp de schil van de citroen boven de yoghurt.

Elk jaar hebben miljoenen Nederlanders goede voornemens voor het nieuwe jaar. Uit onderzoek blijkt dat velen slechts twee weken volhouden. Omdat deze goede voornemens vaak met eten te maken hebben, begint 24Kitchen in januari met de Frisse Start.

In de nieuwe serie De Frisse Start staan Danny Jansen en Roberta Pagnier samen in de keuken om bewuste varianten van alledaagse recepten te bereiden. Zo maken ze verantwoorde toetjes en snacks, maar ook pasta van groente, lunch voor op kantoor en recepten voor kinderen. In elke aflevering staat een thema centraal, waarmee beide chefs aan de slag gaan. Het is geen wedstrijd, maar natuurlijk is het wel elke keer spannend wie het lekkerste gerecht bereid heeft.

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.