Gevulde linzensoep
- Schil en snijd de winterwortel in grove stukken. Snijd de prei in ringen.
- Pel en snijd de ui in grove stukken. Pel en snijd de knoflook fijn.
- Verhit een scheutje olie in een (soep)pan en bak de ui, wortel, prei en knoflook circa 3 minuten.
- Voeg de tomatenpuree, komijnpoeder en cayennepeper toe, roer goed door en bak nog circa 2 minuten.
- Schenk het water erbij en voeg de bouillonblokjes en linzen toe. Breng aan de kook en laat met de deksel op de pan, op laag vuur, 15 minuten koken.
- Kook de pastaschelpjes volgens de bereidingswijze op de verpakking
- Verwarm een koekenpan en bak hierin de spekjes in circa 6 minuten krokant.
Spiesjes
- Snijd de mozzarella in blokjes.
- Prik op de satéprikkers om en om een cherrytomaatje, een stukje mozzarella en een blaadje basilicum.
Serveren
- Verdeel de soep, pastaschelpjes en spekjes over de soepborden. Serveer met de spiesjes.
0 reacties