Cannelloni
-
Snijd aubergine, courgette, ui en venkel doormidden, besprenkel met olijfolie en grill ze op directe hitte tot ze zacht zijn.
-
Pureer de groente samen met de spinazie, walnoten, olijfolie, zout en peper tot een grove vulling.
-
Vul de cannelloni met een spuitzak.
Tomatensaus
-
Snijd de uien en knoflook fijn. Hak de ansjovis en knoflook grof door. Snijd de champignons in plakjes. Rasp de Parmezaanse kaas.
-
Fruit uien, knoflook, ansjovis en kappertjes in een gietijzeren schaal.
-
Voeg champignons toe, bak mee, voeg tomatenpulp toe en laat circa 10 minuten indikken.
-
Verdeel de helft van de saus over de bodem van een ovenschaal.
-
Verdeel cannelloni over de saus. Giet dan de rest van de saus over de schaal.
-
Verdeel ricotta en Parmezaanse kaas over de saus.
-
Gaar 30 minuten op 180 °C in een barbecue met indirecte hitte.
-
Laat even rusten voor het serveren.
0 reacties