Stappenplan
-
Breng een pan water met zout aan de kook. Verwarm de oven voor op 220˚C.
-
Was en snijd de aardappels in stukken. Kook circa 5 minuten in het kokende water. Giet af en laat uitdampen.
-
Maak de bloemkool schoon. Verdeel in roosjes en snijd de steel in stukken.
-
Doe de bloemkool en aardappels in een grote ovenschaal.
-
Bestrooi met de garam massala, chiliflakes en zout. Besprenkel met olijfolie en meng goed.
-
Rooster de aardappels en bloemkool in de oven in 15-20 minuten mooi bruin. Schep tijdens het roosteren een keer om.
-
Snijd de komkommers in plakjes, bestrooi met iets zout en besprenkel met limoensap.
-
Doe de kokosyoghurt in een kom. Rasp wat limoenschil erboven en pers limoensap naar smaak erboven uit. Breng op smaak met zout en peper.
-
Hak de cashewnoten grof. Snijd de bosuien in fijne ringetjes.
-
Snijd de rode peper in schuine ringen. Snijd of pluk de koriander.
-
Schep de aardappelbloemkoolsalade op de borden of op een grote schaal. Bestrooi met bosui, koriander, rode peper en cashewnoten. Geef de kokosyoghurt en komkommer erbij.
0 reacties