De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Gehaktstaaf met zelfgemaakte curry

Liefhebber van gehakt? Dan wil je deze heerlijke gehaktstaaf met curry écht een keer proberen! Perry deelt zijn onweerstaanbare recept.

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Gehaktstaaf

Een recept van

Perry de Man

Perry de Man Brigade

Liefhebber van gehakt? Dan wil je deze heerlijke gehaktstaaf met curry écht een keer proberen! Perry deelt zijn onweerstaanbare recept.

Bereidingswijze

Gehaktstaaf 

Stap 1: 
Pel en snipper de sjalotten en knoflook. Bak kort aan in een pan.  

Stap 2: 
Voeg alle ingrediënten toe in de keukenmachine en maal tot een geheel. Maak met behulp van de spuitzak een grote worst en draai deze strak in vershoudfolie. 

Stap 3: 
Breng een pan met water aan de kook. Kook de worst met folie voor circa 20 minuten.  

Stap 4: 
Verhit de olie in de frituurpan tot 175 °C en frituur de gehaktstaaf voor circa 7 minuten.  

Curry-ketchup 

Stap 1: 
Verwarm eens scheut olie in een sauspan op laag vuur. Voeg alle specerijen toe.  

Stap 2: 
Voeg de suiker en azijn toe en meng goed door.  

Stap 3: 
Voeg de ketchup toe aan de sauspan. Meng goed door tot de specerijen goed zijn verdeeld. 

Mayonaise met kaviaar 

Stap 1: 
Splits het ei en bewaar de eidooier.  

Stap 2: 
Voeg de eidooier, mosterd, het sap van een halve citroen en het zout toe aan een maatbeker. Mix met een staafmixer tot een geheel. Voeg dan druppelsgewijs de olie toe.  

Stap 3: 
Serveer de mayonaise met de kaviaar.  

ONTDEK HIER ALLE ANDERE RECEPTEN UIT GUILTY PLEASURES  

In dit programma biechten bekende Nederlanders waaronder Dan Karaty, Sergio Vyent en Shirma Rouse hun geheime eetgewoontes op aan 24Kitchen-chef Perry de Man en bereiden ze samen een culinaire versie van hun favoriete gerecht. 

 

guilty pleasures

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.