De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Gazpacho met oude kaas (to go)

10 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Gazpacho met oude kaas (to go)

Bereidingswijze

Snijd de tomaten in vieren. Snijd de uiteinden van de komkommer en snijd deze in grove stukken. Pel de knoflook en snijd deze doormidden. Snijd de bleekselderij grof. Ris de tijm. Mix de tomaten, komkommer, knoflook, bleekselderij, tijm, groentebouillonblokje en een mespuntje chilipoeder in de blender tot een fijne gazpacho. Zeef de soep eventueel als dit nodig is. Rasp de kaas grof en bestrooi de soep vlak voor het serveren met de kaas.

Tip: Je kunt de gazpacho circa 2 dagen in de koelkast bewaren of een maand in de vriezer.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.