Tip: Je kunt de gazpacho circa 2 dagen in de koelkast bewaren of een maand in de vriezer.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Gazpacho met oude kaas (to go)
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Snijd de tomaten in vieren. Snijd de uiteinden van de komkommer en snijd deze in grove stukken. Pel de knoflook en snijd deze doormidden. Snijd de bleekselderij grof. Ris de tijm. Mix de tomaten, komkommer, knoflook, bleekselderij, tijm, groentebouillonblokje en een mespuntje chilipoeder in de blender tot een fijne gazpacho. Zeef de soep eventueel als dit nodig is. Rasp de kaas grof en bestrooi de soep vlak voor het serveren met de kaas.
Tip: Je kunt de gazpacho circa 2 dagen in de koelkast bewaren of een maand in de vriezer.
Tip: Je kunt de gazpacho circa 2 dagen in de koelkast bewaren of een maand in de vriezer.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Wat vond jij ervan?
Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties