Chicken parmesan pasta
-
Breng de kipdijfilets op smaak met peper en zout. Snipper de ui en snijd de champignons in plakjes.
-
Verhit 1½ el olijfolie in een kookpan en bak hierin de ui glazig. Pers de knoflook en voeg samen met de champignons toe en laat nog twee minuten meebakken.
-
Voeg de kippenbouillon, 250 ml van de kookroom en een snuf peper en zout toe en breng aan de kook. Voeg de pasta toe en zet het vuur laag. Laat het geheel ongeveer 15 minuten sudderen totdat de pasta beetgaar is. Roer regelmatig om.
-
Roer de Parmezaanse kaas door de pasta totdat het smelt en haal de pan van het vuur. Houd nog wat kaas over voor de garnering. Als je de saus te dik vindt, kun je wat van het overgebleven kookroom erdoor mengen.
-
Verhit een eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak de kip aan beide kanten ongeveer 2-3 minuten per kant tot ze goudbruin en gaar zijn. Snijd de kipdijfilets in repen en verdeel over de pasta
-
Garneer met de peterselie en extra Parmezaanse kaas.
2 reacties